Vorige edities

Run To Walk Again
De Run To Walk Again is een estafettetour over de afstand van 8 marathons, langs verschillende revalidatiecentra en scholen voor bijzonder onderwijs in Vlaanderen, voor teams van 8 tot 15 lopers met minimum 1 handbiker.

 

RTW-team

We hebben vanaf de eerste editie in 2013 meegedaan en hebben telkens 337km afgelegd. Onderweg zorgden we zelf voor begeleiding door fietsers, voor catering, voor fysieke en technische ondersteuning, etc.

Halse Duoloop
Sinds 2014 organiseren we samen met festivhalle een Duoloop voor mensen met en zonder beperking.
De leden van FriS treden op vrijdagavond op tijdens festivhalle met een prachtig optreden.

Voor het goede doel
De opbrengst van deze evenementen wordt verdeeld over FriS en To Walk Again.

To Walk Again is een vzw die in 2003 is opgericht door Marc Herremans en zijn trainer Paul Van Den Bosch. De vzw maakt sporten met een fysieke beperking, zonder financiële beperking mogelijk. Het biedt aangepaste sportfaciliteiten zonder hiervoor extra kosten aan te rekenen. Met andere woorden: To Walk Again legt het financiële verschil bij dat nodig is om speciale materialen aan te kopen en de gepaste infrastructuur te voorzien.

FriS (Friends & Scream United) is een plaatselijke sportvereniging voor kinderen en volwassenen met een beperking in Vlaams-Brabant en Brussel. De vereniging is aangesloten bij de Vlaamse Liga Gehandicaptensport (VLG).

Leave a Reply